12 Şubat 2013 Salı

GÜNÜN VOLEYBOL İDDAA PROGRAMI 12 02 2013

İddaa programında bugün 3 maç var.

Günün voleybol İddaa programı:
Saat Kod 1 2
14.00 601 EKATERINBURG - FENERBAHÇE 2.00 1.25
17.30 602 EREĞLİ BLD - BURSA BŞB 1.15 2.30
19.00 603 ARKASSPOR - ZAKSA KEDZIERZYN 1.45 1.50


İddaa Yorumları


EKATERINBURG - FENERBAHÇE
Cihan Eldem Yorumluyor:
Fenerbahçe Kazanır
CEV Cup Bayanlar yarı final rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Rus temsilcisi Ekateringburg'a konuk oluyor. Son Avrupa şampiyonu sarı melekler CEV Kupasında oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor.ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe'nin önündeki son engel rövanş karşılaşması. Burhan Felek'te oynanan ilk maçı sarı lacivertliler Kim'in 21 sayılık harika performansının da etkisiyle kazanıp 1 adım öne geçmişti. Rövanşta sarı meleklerde tek eksik Eda Erdem Dündar. Ancak Fenerbahçe'nin bayanları deplasmanda kazanıp adını finale yazdıracaktır.
EREĞLİ BLD - BURSA BŞB
Eren Çetin Yorumluyor:
Ev sahibi kazanır
Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin iki istikrarsız takımı bugün kozlarını paylaşacak. Ligin 7.si Ereğli Belediye, 4 hafta üst üste kaybettikten sonra geçen hafta İlbank’ı deplasmanda yenerek büyük bir sürpriz yaptı. Özellikle Kryvobohova, Copenhagen ve Gözde’nin etkili oyunlarıyla rakibini deviren Ereğli Bld. yeniden çıkışa geçmek için uygun zemini buldu. Bursa BŞB ise tam tersi bir performans sergiliyor. Son 5 maçında yalnızca 1 galibiyet alabilen, onu da komşusu Nilüfer Bld karşısında elde eden Bursa BŞB kötü gidişine Ereğli deplasmanında da dur diyemeyecektir. Maçın favorisi Ereğli Belediye.
ARKASSPOR - ZAKSA KEDZIERZYN
Cihan Eldem Yorumluyor:
Arkasspor kazanır
Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında, Arkas Spor Polonya'dan Zaksa'yı konuk edecek. Rakibiyle Polonya'daki oynadığı ilk maçı 3-2 kaybeden mavi-beyazlı ekibin, dörtlü finale kalmak için rakibini hem yenmesi hem de maçın ardından oynanacak altın seti kazanması gerekiyor. Mavi-beyazlı ekip, geçen sene 12'li play-off turunda rakibini saf dışı bırakmıştı. Arkas spor Zaksa ile oynanacak rövanş maçında da rakibini yenip tur atlayacaktır. ilk maçta iyi oyununa rağmen rakibine kaybeden Arkas spor'un en büyük avantajı bu maçta şüphesiz İzmir seyircisi olacak. 1.45 oranı ile Arkas spor galibiyeti denenmelidir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar