5 Mayıs 2012 Cumartesi

TÜRKİYE FİNALDE

2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Kıtası Elemeleri yarı finalinde A Milli Bayan Voleybol Takımımız Rusya'yı 3-1 mağlup edip finale adını yazdırdı.

Finaldeki rakibimiz Polonya
A Milli Bayan Voleybol Takımımız, 2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Kıtası Elemeleri Finalinde yarın Polonya ile karşılaşacak.


TÜRKİYE: 3 - RUSYA: 1
Salon: TVF Başkent
Hakemler: Fabrizio Pasquali (İtalya), Laszlo Adler (Macaristan)
Türkiye: Gözde , Bahar, Naz, Neslihan, Esra, Eda (Gülden (Gizem), Polen, Özge, Neriman)
Rusya: Startseva, Shashkova, Perepelkina, Gamova, Kosheleva, Borisenko (Kryuchkova, Goncharova, Estes)
Setler: 26-28, 26-24, 25-16, 25-21
Süre: 115 dakika (32, 31, 23, 29)


NESLİHAN DARNEL: “POLONYA MAÇINI DÜŞÜNÜYORUM”
Yıldız oyuncu Neslihan Darnel ise, bugün oynadıkları maçın öneminin finale kalmak olduğunu ve bunu başardıklarını anlatarak, henüz bir şeyin bitmediğini 15 dakika sevindikten sonra Polonya maçını düşünmeye başlayacaklarını belirtti.
GÜLDEN KUZUBAŞIOĞLU: “ÇOK MUTLUYUZ”
Milli takımın libero Gülden Kuzubaşıoğlu, “Çok mutluyuz. Tek takımı çıktığı için her maça konsantre olmamız lazım. Dünya devini de yendik. Tek bir adım kaldı, başarmak istiyoruz ve bunu hak ettiğimizi düşünüyoruz” dedi. Her maç çok tehlikeli olduğunu kaydeden Kuzubaşıoğlu, “Çünkü Ruslar çok yüksekti, Polonya takımı da çok iyi top oynuyor. Turnuvaya kim en iyi hazırlamışsa istediği sonucu alır. Biz de seyircimizle beraber bu avantajımızı kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
EDA DÜNDAR: “İSTEDİĞİMİZ YERDEYİZ”
Eda Dündar, “İstediğimiz yerdeyiz. Londra’ya gitmek için son bir adımımız kaldı. Takım arkadaşlarımı kutluyorum, son Dünya Şampiyonu Rusya’ya karşı müthiş bir mücadele ortaya koyduk. Güzel seyircimizle birlikte 3-1 kazandık, mutluyuz. Yarın en önemli günümüz, inşallah Polonya’yı da yenip olimpiyatlar adımızı yazdıracağız” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE - RUSYA MAÇI FOTOĞRAFLARI:































Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar