21 Nisan 2012 Cumartesi

Voleybolda Fenerbahçe Grundig ile Arkas Spor finalde

Aroma Erkekler Voleybol Ligi Play-Off serisi finalinde. Fenerbahçe Grundig ile Arkas Spor şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.


 Yarı finalde ezeli rakibi Galatasaray Yurtiçi Kargo'yu eleyen Fenerbahçe Grundig'le ile normal sezonu lider bitiren Halkbank'ı eleyen Arkas Spor, Aroma Erkekler Voleybol Ligi Play-Off finalinde şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. İki galibiyete ulaşan takımın şampiyonluğunu ilan edeceği final serisinde ilk maç 21 Nisan Cumartesi günü (bugün) Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 17.30’da başlayacak karşılaşma SPORTS TV ve FB TV’den naklen ekranlara gelecek.

Ligde Fenerbahçe Grundig üstün


Ligde normal sezon ve play-off'larda toplam 43 kez karşılaşan iki takımdan Fenerbahçe'nin, 24 galibiyeti bulunurken Arkas Spor'un 19 galibiyeti var.
 Fenerbahçe ile Arkas Spor, play-offlarda 8. kez birbirleriyle eşleşti. Şimdiye kadar 7 eşleşmenin 5'inde Fenerbahçe rakibini saf dışı bırakırken, 2'sinde kazanan Arkas Spor oldu. İlk olarak 2005-2006'da, o sezon uygulanan statü doğrultusunda dörtlü final mücadelelerinde Fenerbahçe, iki maçta da rakibini yenmesine karşın, 0,5 puan farkla şampiyonluğu Arkas Spor'a kaptırdı.
 Bir sonraki sezon Eskişehir ve Adana'da oynanan dörtlü finalde rakibini iki maçta da yenen Arkas Spor, yine şampiyon oldu.
 Daha sonra üste üste 3 sezon play-off yarı finalinde eşleşen iki ekipten Fenerbahçe, rakibini 3 yılda da saf dışı bırakmayı başardıktan sonra geçen yıl final serisinde Arkas Spor'u mağlup ederek, şampiyonluğu kazandı.

 Aroma Erkekler Voleybol Ligi Play-Off final serisi programı:

 Çanakkale Anafartalar Spor Salonu:

 Aroma Erkekler Voleybol Ligi Final Serisi 1. Maç
 Fenerbahçe Grundig - Arkasspor
 21 Nisan 2012 Cumartesi
Saat: 17.30

Canlı yayın: SPORTS TV ve FB TV
 Aroma Erkekler Voleybol Ligi Final Serisi 2. Maç
 Fenerbahçe Grundig - Arkasspor
 23 Nisan 2012
Pazartesi Saat: 19.00
 Canlı yayın: SPORTS TV ve FB TV

 Aroma Erkekler Voleybol Ligi Final Serisi 3. Maç ( Gerekirse)
 Fenerbahçe Grundig - Arkasspor
 25 Nisan 2012 Çarşamba
 Saat: 19.00
 Canlı yayın: SPORTS TV ve FB TV

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar