25 Mart 2012 Pazar

FENERBAHÇE UNİVERSAL AVRUPA ŞAMPİYONU


Fenerbahçe Üniversal Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi finalinde Fransız Temsilcisi RC Cannes'ı 3-0 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

SARI MELEKLER AVRUPA ŞAMPİYONU

Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi finalinde Fenerbahçe Üniversal, RC Cannes'ı 25-14, 25-22 , 25-20'lik setler sonunda 3-0 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

FENERBAHÇE UNIVERSAL : 3 – RC CANNES : 0
Hakemler: Zorica Bjelic ( Sırbistan), Heike Kraft (Almanya) Fenerbahçe Universal: Naz, Logan Tom, Fabiana, Shashkova, Kim Koung, Eda, Nihan (L)
RC Cannes : Kozlova, Rasic, Centoni, Samec, Ravva, Antonijevic, Cardullo (L), Fomina
Setler:25-14, 25-22, 25-20
Süre: 72 dakika

SEDA TOKATLIOĞLU: " KUPAYI BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM'A GÖTÜRECEĞİZ"


EDA ERDEM: "BU TARAFTAR HER ŞEYİ HAK EDİYOR"


Nihat Özdemir: “Çok büyük bir mutluluk”

Bayan Voleybol Takımı'nı yalnız bırakmayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Bu kupayı kazanmanın ayrı mutluluğu var. Bütün Fenerbahçe camiasına ve Türkiye’ye armağan olsun" dedi.



Final maçının ardından TRT SPOR'a açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, "3 yıldır bu kupayı almak için mücadele ediyorduk. Bir kez ikinci, bir kez üçüncü olduk. Bu yıl artık bunun kurtuluşu yok dedik. Çok büyük bir mutluluk. Bu kupayı kazanmanın ayrı mutluluğu var. Bütün Fenerbahçe camiasına ve Türkiye’ye armağan olsun" dedi.

Taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Başkanvekilimiz Nihat Özdemir, "Fenerbahçe’nin büyüklüğü taraftarın büyüklüğünden gelmektedir. Taraftarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Her branşta Türkiye’de ve Avrupa’da şampiyonluğa oynuyoruz. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar